Het laatste nieuws

Pullman Eindhoven Cocagne, gelegen in het hart van Eindhoven, biedt uitstekende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties. Het hotel beschikt over 18 moderne vergaderzalen die uitgerust zijn met daglicht, airconditioning en geavanceerde audiovisuele technologie. Gasten profiteren van gratis Wi-Fi, Nespresso-koffie en hoogwaardige catering. Met 320 stijlvolle kamers, een uitgebreide Fit and Spa lounge, en een gastronomisch restaurant, combineert het hotel comfort met luxe.

Het conferentiecentrum van Pullman Eindhoven Cocagne biedt een totale ruimte van 2150 m², geschikt voor evenementen van 5 tot 500 personen. De centrale ligging nabij het centraal station en Eindhoven Airport zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. Het hotel is bekroond met vijf vergaderhamers en werd in 2018 uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie. Er zijn ook meerdaagse vergaderarrangementen en privéparkeergelegenheid beschikbaar, wat bijdraagt aan het gemak voor de gasten.

Eindhoven zelf is een bruisende stad, bekend om zijn innovatieve karakter en technologische ontwikkelingen. Met attracties zoals het Van Abbemuseum en de High Tech Campus, biedt de stad een inspirerende omgeving voor zakelijke bezoekers. Eindhoven combineert een rijke geschiedenis met een vooruitstrevende visie, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel werk als ontspanning.

Conferentiehotel Eindhoven – Pullman Eindhoven Cocagne