Het laatste nieuws

DB Video en Nimblerr zijn trots op hun rol als vooraanstaande audiovisuele partners van het Europees Parlement bij de recente verkiezingen van 2024. Het project benadrukt hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige audiovisuele diensten, inclusief geavanceerde grafische ontwerpen, multi-camera setups, dynamische LED-walls en naadloze streamingoplossingen.

Full audiovisual media partner

DB Video en Nimblerr hebben gezamenlijk een uitgebreid audiovisueel pakket ontwikkeld om te zorgen voor een vlekkeloze en boeiende productie tijdens de verkiezingen. De video van de behind-the-scenes toont hoe het team de logistiek, technische aspecten en risicobeheer succesvol heeft aangepakt om de hoogste standaarden te waarborgen.

Imponerende statistieken:

  • Uitzending in 24 talen verspreid over 27 EU-lidstaten
  • Meer dan 500 lichtarmaturen gebruikt
  • Een LED-wall van 193 vierkante meter geïnstalleerd
  • 120 nieuwsstand-ups overzien door het team
  • Meer dan 250 medewerkers betrokken bij het project

Een betrouwbare partner

“Al jarenlang zijn we een betrouwbare partner voor het Europees Parlement op het gebied van audiovisuele productie,” zegt Robby Thijs, General Coördinator bij Nimblerr. “Onze uitgebreide ervaring en aandacht voor detail stellen ons in staat om uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren bij elke uitzending.”
De inzet van geavanceerde technologie en nauwkeurige planning door DB Video en Nimblerr zorgde ervoor dat het evenement soepel verliep, zelfs onder de complexe omstandigheden van de verkiezingen. Het project toont de expertise en het vermogen van de bedrijven om grootschalige evenementen van wereldklasse te beheren en te leveren.

Over DB Video 

DB Video is een toonaangevend bedrijf op het gebied van audiovisuele productie, dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen en betrouwbare service. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, biedt DB Video ongeëvenaarde diensten aan klanten over de hele wereld.

Contactinformatie:
DB Video
Kim Cools
+32 475 71 73 69
Kim.cools@dbvideo.tv
Voor verdere informatie of het aanvragen van interviews, neem contact op met bovenstaand contactpersoon.

Uw referentie voor audiovisuele ondersteuning – DB Video