La Ferme by De Feestarchitect

In Hargimont staat het imposante 13de-eeuwse kasteel van Jemeppe. Deze zomer pakt Château Jemeppe uit met een nieuw concept, met name dineren en overnachten op het imposante domein.

Dit charmante historische kasteel staat gekend voor zijn unieke atmosfeer en locatie. Je bereikt het middeleeuwse slot op amper een uurtje rijden van Brussel. Op 21 km van Durbuy en 44 km van Namen bevindt zich dan ook een van de grootste culturele schatten die ons land rijk is.

Hedendaagse luxe in historische setting

Sinds de 13de eeuw zijn slechts vier families eigenaar geweest van Château Jemeppe. Dit domein vertelt dan ook een kleurrijk verhaal van geschiedenis, vakmanschap en gastvrijheid. De eerste stenen werden gelegd midden de 13de eeuw en het kasteel werd vanaf 1997 met de grootste vakkennis zorgvuldig gerestaureerd en in oorspronkelijke staat hersteld gedurende een periode van veertien jaar.

Culinair genieten

Om de ervaring naar een hoger niveau te tillen, doet Château Jemeppe een beroep op ‘De Feestarchitect’ uit Vlaanderen. Een gerenommeerd bedrijf gekend voor evenementen die tot in de puntjes zijn verzorgd. Deze cateraar voorziet dagelijks lunch en diner waar u met en/of zonder overnachting hartelijk wordt verwelkomd. Tijdstippen voor lunch en diner 12:00-14:30 en 18:30-22:00 respectievelijk.

Reserveren of meer info: https://www.uniekindeardennen.be/eten-en-drinken

Gastronomische catering in Oost-Vlaanderen – De Feestarchitect