Courtyard Amsterdam Arena Atlas: Strategische uitvalsbasis voor Topevents

Met topevents zoals het EK Voetbal 2020 in de Johan Cruijff Arena, de Formule 1 in Zandvoort en het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, is Courtyard Amsterdam Arena Atlas een strategische uitvalsbasis om bijvoorbeeld bovenvermelde events te combineren met een bezoek aan cultureel Amsterdam.

In juni van dit jaar gaan de voetbalfans massaal afreizen naar Amsterdam want vier wedstrijden van het EK 2020 worden in de Johan Cruijff Arena gespeeld, een achtste finale en drie groepsduels met als speeldata 14/18/22 en 27 juni. De Johan Cruijff Arena bevindt zich naast het Courtyard Amsterdam Arena Atlas. In de maand juni zal het daarom in en rondom het hotel alles voetbal zijn wat de klok slaat.

Naast het grote voetbal event vindt dit jaar de Formule 1-race na een afwezigheid van jaren opnieuw plaats in Zandvoort en wel op 2 en 3 mei. Courtyard Amsterdam Arena Atlas is een preferred hotel en ligt aan station Bijlmer Arena. Daardoor is er een goede verbinding met de trein naar het circuit en de stad. Ideaal dus om er een weekendje Amsterdam aan te koppelen. Hetzelfde geldt voor het Eurovisie Songfestival, dat plaatsvindt in Rotterdam, maar perfect te combineren is met een verblijf in Amsterdam.

Naast deze drie grote publiekstrekkers zijn er tevens een aantal grote internationale congressen in het RAI Amsterdam Convention Centre waardoor het dit jaar in Amsterdam een drukte van belang gaat worden!

Naast een verkwikkende nachtrust kan je in Courtyard Amsterdam Arena Atlas bovendien de traditionele Scandinavische keuken savoureren in restaurant GåRD. Verborgen gerechten uit oude Scandinavische kookboeken worden daar via moderne kooktechnieken op je bord getoverd.

Congreshotel in Amsterdam – Courtyard Amsterdam Arena Atlas