Het laatste nieuws

Het beroemde Chinese festival strijkt van 3 december 2016 tot 15 januari 2017 opnieuw neer in ZOO Antwerpen om u en uw gasten te betoveren. Een avond China Light ZOO is een prachtig eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers, uw klanten en andere zakenrelaties.

U en uw gezelschap genieten een hele avond van magische muziek, acrobatie en lekker eten en drinken. En dit temidden van honderden kleurrijke lichtsculpturen van bloemen en dieren. Dat allemaal in de mooiste ZOO die u voor de gelegenheid na sluitingstijd kunt zien.
Dit is een geschenk voor uw zakenrelaties of medewerkers dat ze zich nog vele jaren herinneren. Een geschenk dat hun band met uw bedrijf nog sterker en hechter maakt.
Uw bezoek wordt door ons tot in de puntjes voorbereid en verzorgd, zodat het voor u en al uw gasten een zorgeloze, geslaagde avond wordt. Het enige dat u hoeft te doen is dit:

Bel of mail vandaag nog.

Er is een formule voor elk budget. En u bent evengoed welkom met een klein gezelschap als met een grote groep. De formules en prijzen vindt u in de folder, samen met alle voordelen die er voor u en uw gasten een echte verwenavond van maken.

Wilt u meteen tickets reserveren of krijgt u graag een vrijblijvende offerte?

Laat het zo snel mogelijk weten. Contacteer het salesteam op03/224.89.36 of mail naar VIP@kmda.org
Maak van de overgang van 2016 naar 2017 iets bijzonders voor uw medewerkers en uw klanten.
Trakteer ze op China Light ZOO. Na afloop hoort u ze zeggen:
“Overweldigend.” … “Spectaculair!” … “Betoverend.” … “Onvergetelijk!”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/exclusieve-meeting-rooms-zalen-van-de-zoo/