Het laatste nieuws

Cargo Club in Antwerpen heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en werk gemaakt van verfrissende eventconcepten die, nu de lockdown ten einde is, in de markt gezet worden. Met het oog op de toekomst lanceert de Antwerpse club vandaag een nieuw concept voor kleinschalige bedrijfsevenementen: A night at: Cargo Club.

A night at: Cargo Club

Het nieuwe concept van Cargo Club is bedoeld voor groepen tot 50 personen en combineert live entertainment met een seated dinner in een sprankelende mix. Qua liveshow kan gekozen worden uit drie formules met telkens een andere Belgische artiest: Magic, Music en Stand-up comedy.

Magic met Nicholas

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld ‘In Alle Eerlijkheid’. Nicholas goochelt in de meest pure vorm. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems. Nicholas is groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Music met Mathieu & Guillaume

De ‘troubabroers’ van de lage landen.
Mathieu & Guillaume Engels zijn twee broers die elkaar op vocaal vlak perfect aanvullen. Mathieu als gedreven leadzanger en gitarist, Guillaume als tweede stem die ook mondharmonica speelt. Zowel het betere Nederlandstalige lied als Franse chansons liggen aan de basis van hun repertoire met een gezonde mix van folk, kleinkunst van de nieuwe generatie en kwalitatieve pop.

Stand-up comedy met Bert Gabriëls aanrader.

Bert Gabriëls is vooral bekend van het Canvas-programma ‘Zonde van de zendtijd’.
In februari 2004 begon Bert met een comedy act op het open podium in de Engelenbak in Amsterdam. Twee maanden later stond hij in de finale van het AKF Stand-up concours. In mei 2004 won hij in Vlaanderen de 123 Comedy Award voor beginnend talent en in juni 2004 won hij de Radio 2-humorprijs. Eind 2004 haalde Bert de finale van de Culture Comedy Award. De daaropvolgende jaren bundelde hij zijn stand-up ervaring in verschillende avondvullende shows: ‘Gestorven Onzin’, ‘Pech’, ‘Druk Druk Druk’, ‘Van mij mag het’, ‘Gelukzoeker’. Zijn shows zijn een opeenstapeling van herkenbare situatiecomedy en humoristische, kritische bedenkingen bij de kleine onhebbelijkheden van de mens. Een

Een all-in formule voor bedrijfsgroepen

Cargo Club is gelegen in het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS. Het karaktervolle interieur van de club is het ideale decor voor deze dinnershows. De formule van ‘A night at: Cargo Club’ is all-in en combineert een aperitief, een driegangenmenu en een live-show naar keuze.

Momenteel zijn groepen tot 50 personen mogelijk; als de regels versoepeld worden, kan dit aantal verhoogd worden.

Cargo Club
Lange Schipperskapelstraat 11/13
2000 Antwerpen
www.cargoclub.be

Trendy nightclub in Antwerpen – Cargo Club