Brugge verwelkomt het Eden-congres in juni 2019

Brugge verwelkomt van 16 tot 19 juni 2019 de 28e editie van het ‘European Distance and E-learning Network (EDEN)’-congres. Hogeschool VIVES campus Brugge is gastheer voor het jaarlijkse en internationale congres. Meer dan 310 internationale deelnemers die expertise of interesse hebben in vernieuwend onderwijs uit 46 verschillende landen zijn aanwezig.

VIVES is pionier en marktleider in Vlaanderen voor afstandsonderwijs met maar liefst 2.500 bachelorstudenten.

Tijdens het congres is er de kans om ervaringen uit onderzoek en onderwijspraktijk met elkaar te delen en samen tot rijkere inzichten te komen. Thema van het congres is ‘Connecting through educational technology’. Hoofdsponsor is Televic, met nevensponsors Foursevens, Blackboard, Simulise, Signpost, Standaard Boekhandel en Stad Brugge.

“We hebben zeer goede keynotes voorzien en een grote selectie van workshops, trainingen, demo’s en poster sessies. We kijken echt uit naar deze editie van het EDEN-congres in werelderfgoedstad Brugge”, aldus Joris Hindryckx, algemeen directeur van Hogeschool Vives.

“We zijn verheugd dat we dit indrukwekkend congres deze maand in Brugge mogen hosten”, zegt schepen van Toerisme Philip Pierins. “Het laat zien dat Brugge de perfecte bestemming is voor wetenschappelijke congressen.”

Meeting in Brugge is het officiële congresbureau van Stad Brugge. Als organisator van congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen kunt u er terecht voor gratis professioneel advies. Meeting in Brugge helpt u de geschikte locatie te vinden, stelt u voor aan de juiste contacten en geeft suggesties voor het social programme of de culinaire invulling. De vele troeven van de stad dragen mee bij tot een totaalbeleving voor elke congressist. www.meetinginbrugge.be

Contacteer Meeting in Brugge congresbureau
Tel +32(0)50 444 666
E-mail: meeting@brugge.be

Facebook: @MeetingInBrugge
Twitter: @Meeting_Brugge

Linkedin: @Meeting in Brugge
www.meetinginbrugge.be

Meer informatie vindt u op de congreswebsite van Meeting in Brugge of contacteer Sarah Cornand, Sales Manager (meeting@brugge.be).

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conventiebureau Brugge – Meeting in Brugge