Het laatste nieuws

Op de Meet in Wallonia Day van Wallonie Belgique werd aan de aanwezigen uit de MICE industrie op een unieke wijze talrijke workshop en teambuildingactiviteiten voorgesteld uit het mooie Wallonië. Locatie was de unieke setting van La Grande Abbaye de La Ramée te Jodoigne.

Werner Callebaut van Bierolade en Anne Droeshout van Discover Belgium sloegen de handen in elkaar om met enkele korte masterclasses bier en chocolade pairing de aanwezige professionals te overtuigen van het mooie van beide Belgische topproducten.

De pairing van een verfrissende witte praline met bergamotganache samen met het lokale bier Ambras bier van Werner zelf was het ideale aperitief. Op het hoofdmenu stond het nieuwe bier Mobius met een melkchocolade praline met passievruchtganache. Het ideale dessert was de pairing van een Lupulus Hibernatus met een fondantpraline met gezouten caramelvulling.

Het verrassende driegangenmenu van Waalse streekproducten viel in de smaak bij de aanwezige professionals uit de evenementensector. De perfect ambassadeur van WBT.

Teambuilding en Workshops met bier en chocolade – Bierolade