Bierolade, bier en chocolade pairing: a match made in heaven

Wil je alles te weten komen over bier en chocolade? Eventueel in combinatie met een culinaire wandeling in een Belgische stad?

Wat dacht je van een leuke avond of interessante workshop waarin je de kunst van het proeven van artisanale pralines, chocolade  en streekbieren leert?

Bierolade heeft voor elk wat wils : workshops, tastings, voordrachten, foodpairing en andere teambuilding activititeiten rijk aan smaak.

Sluit je volgende vergadering af met een workshop als teambuilding. Organiseer een onvergetelijk feestje of foodpairing thuis of op verplaatsing.

Wat je ook verkiest: De jarenlange expertise van Werner Callebaut als zytholoog/bierkenner en chocoladeliefhebber kan je zeker op weg zetten. Werner reist het hele land door en komt met veel plezier tot bij jullie. Workshops worden in het Nederlands, Frans of Engels gegeven, zelfs Duits of Zweeds zijn mogelijk.

Snuif je graag nog wat sfeerbeelden op, neem dan zeker eens een kijkje op de Facebook pagina en het You Tube kanaal van Bierolade. Ben je nieuwsgierig naar wat de deelnemers ervan vonden, lees dan zeker hun testimonials op www.bierolade.be

Teambuilding en Workshops met bier en chocolade – Bierolade