Het laatste nieuws

Gelegen in het schilderachtige Watou, biedt het seminariehuis tot 120 personen en het vakantiehuis een accommodatie voor maximaal 32 personen. De locatie combineert de serene schoonheid van de West-Vlaamse natuur met moderne faciliteiten, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten die een inspirerende en productieve omgeving zoeken.

Of je nu een conferentie organiseert of op zoek bent naar een ontspannend uitje met collega’s, het Douviehuis heeft voor ieder wat wils.

Ze beschikken over diverse vergaderruimtes van verschillende grootte, uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologieën.

Met zijn uitstekende faciliteiten en gastvrije sfeer zorgt het Douviehuis voor een onvergetelijke ervaring voor elke groep. Ze staan klaar om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen en ervoor te zorgen dat het aan al uw verwachtingen voldoet.

Catering van het huis of op zoek naar een gezellig restaurant?

Geniet van heerlijke maaltijden, bereid met lokale, seizoensgebonden ingrediënten. De cateringopties variëren van eenvoudige snacks tot uitgebreide diners, allemaal afgestemd op uw wensen en dieetbeperkingen.

Of geniet je liever van de lokale gastronomie? Dan helpt de gastvrouw van het Douviehuis jullie graag om het juiste adresje te bezorgen om je te laten genieten van de Vlaamse keuken in de nabijgelegen restaurants en cafés.

Activiteiten en Team-building

Cultuur en Kunst:

  • Bezoek het Museumhuis van Lucien De Gheus of de Poëziezomer in Watou.
  • Workshops en kunstexposities kunnen worden georganiseerd, met een focus op lokale kunstenaars en dichters.

Team-building:

  • Outdoor activiteiten zoals boogschieten, GPS-tochten of een kookworkshop.
  • Teambuildingprogramma’s op maat, georganiseerd door de partners Farmfun en Outside in de regio.

Ontspanningsmogelijkheden:

De gezellige salons en binnentuin met barbequefaciliteiten zijn leuke plaatsjes voor informele netwerkmomenten en ontspanning na een lange dag.

Ontdek de prachtige natuur en pittoreske dorpjes langs de Franse grens te voet of met de fiets.

Op zoek naar een plek van rust en inspiratie in het hart van West-Vlaanderen? www.douviehuis.be

Vergaderlocatie omgeving Westhoek – Douviehuis