Azur en Ardenne: uitstekende MICE-faciliteiten in een rustgevende omgeving

Azur en Ardenne is een aangenaam vakantiedomein middenin de Ardennen. Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe in de gemeente Durbuy, biedt het domein rustgevende panorama’s. Strategisch gelegen in een oase van groen en slechts op 500 meter van het centrum, winkels en outdoor activiteiten, is Azur en Ardenne een uitgelezen locatie om te herbronnen, maar ook om te vergaderen!

Groen vergaderen

Een uitzonderlijk groen kader en een ultramoderne infrastructuur maken van Azur en Ardenne de ideale omgeving voor het organiseren van uw seminaries, al dan niet residentieel, of al uw andere zakelijke evenementen of incentives.

Seminariecentrum

Immers, voor zakelijke evenementen beschikt het domein over een seminariecentrum met high-tech AV-materialen, alsook een polyvalente zaal voor feesten, walking dinners, exposities, enz. Het seminariegebouw bevindt zich op wandelafstand van het hoofdgebouw en telt drie polyvalente zalen, met name de zalen ‘Saphir’ en ‘Turquoise’ op het gelijkvloers en de ruimere zaal ‘Céleste’, op de eerste verdieping. Alle drie beschikken deze zalen over de noodzakelijke voorzieningen waarbij het ganse gebouw eveneens is aangepast aan personen met beperkte mobiliteit. Bovendien hebben alle zalen een schitterende lichtinval.

Flexibiliteit

De zalen zijn modulair herschikbaar en beschikken tevens over high-tech apparatuur om maximaal tegemoet te komen aan de specifieke vergadernoden (uiteenzettingen, productpresentaties, opleidingen, workshops, videoconferenties, enz.). In totaal kunnen 200 personen in theaterstijl plaatsnemen. De ruime inkomhal kan tevens dienst doen als onthaalruimte voor het aanbieden van een welkomstdrank en voor eventuele koffiepauzes. Last but not least is er naast de seminariezalen ook nog de polyvalente zaal ‘Lazuli’, waar ontbijten, lunches, diners, cocktails, tentoonstellingen en andere evenementen kunnen worden georganiseerd.

Een gratis ruime parking grenst aan het gebouw zodat ook parkeerstress hier onbestaande is.

Overnachten?

Opteert u voor een residentiële seminarie dan beschikt het domein Azur en Ardenne over 54 kamers, die voorzien zijn van alle comfort, alsook over 14 afzonderlijke woningen voor 6 tot 8 personen.

Tailormade

Oplossingen op maat en verschillende arrangementen, inclusief catering en privatisering van het domein, kunnen worden voorgesteld teneinde het succes van uw evenement of seminarie te garanderen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne