Het laatste nieuws

Op zoek naar een uitzonderlijke omgeving voor uw volgende evenement?

Dan is Azur en Ardenne precies wat u zoekt! Dit schitterende hotel, gelegen nabij Durbuy, wordt omgeven door de adembenemende natuur van de Ardennen en biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk evenement.

Onlangs hadden twee gepassioneerde rallyclubs het genoegen om de uitzonderlijke faciliteiten en het warme onthaal van Azur en Ardenne te ontdekken. Clubleden konden gratis parkeren op speciaal gereserveerde plaatsen met het logo van hun club. Na een dag vol avontuurlijke ritten door het adembenemende landschap van de Ardennen, konden zij heerlijk ontspannen in onze wellnessruimte, compleet met sauna, hamam, jacuzzi en een verwarmd binnenzwembad. Een verfrissend aperitief, gevolgd door een verrukkelijk driegangendiner, zorgde voor de perfecte afsluiting van hun dag.

De avond werd afgesloten met een ontspannen overnachting in één van de 54 gezellige kamers van het hotel. De volgende ochtend wachtte hen een uitgebreid ontbijtbuffet dat hen klaarstoomde om hun avontuur vol energie voort te zetten.

Maar Azur en Ardenne is niet alleen geschikt voor rally-evenementen. Het is ook de ideale locatie voor diverse activiteiten zoals teambuilding, seminars, presentaties en veel meer. Met zijn uitgebreide faciliteiten en betoverende omgeving wordt elk evenement een succes.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.azurenardenne.be.

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne