Avernas Golf Club – Gezellig en familiaal

U wilt uw collega’s samenbrengen of uw klanten uitnodigen op een originele plek waar iedereen zich prettig voelt en waar gezelligheid voorop staat? Kies dan voor de Avernas Golf Club

De golfclub ligt dichtbij de snelweg, tussen Brussel en Luik, en biedt u de mogelijkheid om de golfsport te ontdekken op een groot oefenterrein (verlichte oefenbaan, 2 putting greens, chiping area en compacte 6-holesbaan) of om uw vaardigheden uit te oefenen op de prachtige 9-holes baan met mooie bomen.

Naast golfactiviteiten biedt de club u een modulaire vergaderruimte, ideaal voor uw zakelijke evenementen. Deze is volledig uitgerust: Wifi, overheadprojector, scherm, printer en scanner. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als coworkingruimte.

Een uitstekend restaurant, “Le Lemongrass”, met een terras dat uitkijkt op het domein en de natuur, geeft de mogelijkheid om tussen twee golfpartijen of vergaderingen door weer op te laden. Het restaurant beschikt over zestig zitplaatsen binnen en biedt zowel traditionele gerechten als meer exotische gerechten met Aziatische smaken.

Houdt u van originaliteit, gezelligheid en wilt u genieten van heerlijke gerechten?  Twijfel dan niet meer, dit is de perfecte plaats voor uw eindejaarsfeesten!

Meer info: http://www.golfavernas.be/