Het laatste nieuws

E-mails versturen, offertes maken, facturen opmaken… het organiseren van een evenement kost veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan het creëren van onvergetelijke momenten voor je klanten. Gelukkig is daar een oplossing voor: automatisering! Met de software van MICE Operations automatiseer je een hoop taken, waardoor je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Ben je echter nog huiverig voor automatisering? Hier vind je de meest voorkomende misvattingen op een rij.

“Automatisering is te duur”

Zie je automatisering enkel als een extra kostenpost? Vergeet niet dat je je investering vaak snel terugverdient. Zo heb je bijvoorbeeld minder personeel nodig als taken geautomatiseerd zijn. Daarnaast zet je MICE niet alleen in als planningssoftware, maar ook als sales tool. Zo verkoopt jouw locatie zichzelf, terwijl jij met je gasten bezig bent! 

“Automatisering is erg moeilijk”

Veel mensen denken dat software te complex is om te gebruiken. Ze zijn bang dat ze niet over de technische kennis beschikken om de software te installeren en voor hun bedrijf in te richten. Echter, MICE is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen. En kom je er zelf niet uit? Dan staan er implementatiespecialisten voor je klaar om je op weg te helpen.

Automatiseren kost te veel tijd”

In de drukke evenementenbranche lijkt het alsof je geen tijd hebt om überhaupt na te denken over automatisering. Maar automatisering gaat je juist tijd besparen. Door taken te automatiseren die je voorheen handmatig uitvoerde, houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Zo focus jij je op het creëren van unieke evenementen voor je klanten, en hoef je je minder druk te maken over administratieve taken.

Automatisering betekent sneller werken, minder foutjes, meer efficiëntie en een beter overzicht. Overtuigd? Ga aan de slag en start je gratis proefperiode met MICE!

Eventmanagementsoftware voor event planners – haal alles uit je locatie – MICE Operations