Het laatste nieuws

Je kent het wel. Je krijgt de opdracht om de volgende meeting, opleiding – of meteen het jaarlijkse bedrijfsfeest – te organiseren. Graag ook iets anders dan vorig jaar, als het even kan. Net als jij spenderen veel planners een hoop tijd aan het zoeken van een geschikte locatie. Maar wist je dat zowat elke Vlaamse regio een gespecialiseerde dienst heeft om je daarbij te helpen?

Bespaar tijd en maak het jezelf makkelijk met de diensten van een conventiebureau. We zetten de voordelen even op een rijtje:

gratis dienst
Conventiebureaus werden opgericht om een meeting- of congresbestemming te promoten. Maak je dus geen zorgen over commissies of kleine lettertjes. Alle advies krijg je helemaal gratis.

snel en professioneel advies
Laat je adviseren door experts in een bepaalde bestemming of regio. Als geen ander weet het conventiebureau welke nieuwe locaties zijn opengegaan, waar je de lekkerste catering proeft of waar je op de zachtste kussentjes slaapt.

meer dan locaties alleen
Een bedrijfsevent is meer dan een bijzondere locatie. Combineer je vergadering of evenement met een toffe teambuilding of culturele activiteit. Vraag je conventiebureau om enkele suggesties voor je programma.

maak kennis met de locaties
Ga gratis mee op een van de ontdekkingdagen die de conventiebureaus organiseren. Je proeft ter plaatse van de sfeer én het is een prachtgelegenheid om te netwerken met andere meetingplanners.

zelf aan de slag
Liever in één oogopslag zien wat voor jouw event past? Via online locatiezoekers krijg je meteen een overzicht van mogelijke venues. Handig toch?

Een overzicht van de verschillende conventiebureaus vind je op Eventonline.

bijdrage: Saskia Verhaert, Meeting Leuven & Vlaams-Brabant

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/conventiebureau-leuven-vlaams-brabant-meeting-leuven-vlaams-brabant/