Het laatste nieuws

Omschrijving bedrijf:
Ter Elst was sinds 1975 een familiebedrijf en een gevestigde waarde. In 2011 is het domein verkocht en hebben de nieuwe eigenaars Hotel Ter Elst verder uitgebouwd en vernieuwd.  Sinds januari 2013 wordt ook Kasteel Solhof in Aartselaar door Ter Elst beheerd.

Vandaag stelt het bedrijf +/- 36 vaste medewerkers te werk.

Ter Elst
Driesterren hotel met 53 kamers, 1Duplex appartement , 18 polyvalente zalen (> 3000m²)
Per weekdag hebben wij een bezoekersaantal van +/- 250-300 gasten.

Kasteel Solhof
Viersterren hotel met 25 comfortabele kamers.
2 vergaderzalen en een polyvalente ruimte met zicht op het park.

Plaats binnen het organigram:
Middenkader – Ressorteert onder de Operations Manager

Profiel
Een representatieve leider met een oog voor detail en servicegericht.
Een gedreven professionele teamplayer die op helikopter niveau werk ziet, begeleidt en bijstuurt.
Je bent een luisterende persoon, die tracht de gast verder te helpen maar verliest de commerciële waarde niet uit het oog.
Iemand die houdt van afwisseling en zich thuis voelt zowel bij grote als kleine events.  Flexibiliteit is hierdoor een must.
Persoon die een correcte indruk geeft en het hotel vertegenwoordigt.
U heeft een onberispelijke indruk die een voorbeeldrol uitoefent.
Als aanspreekpunt zijn volgende karakter eigenschappen vanzelfsprekend voor u: vriendelijkheid, opgewekt en vrolijk.

Taken & Verantwoordelijkheden:
Je ondersteunt de operations manager.
Je verwerkt mee administratieve taken ter ondersteuning van de operations manager.
Je staat in voor de begeleiding en opvolgen van het banqueting team.
U zorgt voor een perfecte service en verloop van de events, samen met uw team.
controleert en stuurt eventueel bij over de orde en netheid van zijn afdeling.
Check-up van de mise en place, en stuurt bij waar nodig.
Samen met uw team zorgt u voor de op en afbouw van de (event)zalen.
Op regelmatige basis een meeting plannen met zijn afdeling.
Waken over de kosten (personeel, energie,..)
“briefing” met het personeel bij groten evenementen over het verloop van het event en waken over de veiligheidsprocedures.
Superviseert de bedieningswerkzaamheden.
Springt bij waar nodig.
Houdt toezicht over de afgesproken taken.
Bijhouden van stock “china ware”.
Is een deel van het operationeel team
Leidt het personeel op en stuur bij waar nodig.
Je wordt mee opgenomen in het duty team, je vervangt hierdoor de General Manager tijdens zijn afwezigheid.

Werktijden:
Je hebt een variabel uurrooster in functie van de activiteiten en personeelsbezetting. Dit wordt in samenspraak mee opgemaakt.

Liesbeth@terelst.be
Telefoon 034509000