Unieke locaties West-Vlaanderen

Toplocatie West-Vlaanderen - Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp

Toplocatie West-Vlaanderen - Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp - Toplocatie West-Vlaanderen Het 4 sterrenhotel is gevestigd in het voormalige Kasteel-Restaurant Cruydenhove en gelegen aan de rand van de historische stad Brugge. Het karakter van het van oorsprong statige 17d ...

Unieke locatie in Brugge - Site Oud Sint-Jan

Unieke locatie in Brugge - Site Oud Sint-Jan Site Oud Sint-Jan - Unieke locatie in Brugge Site Oud Sint-Jan is gelegen in het hartje van Brugge. Het historische kader met prachtige binnentuin en een eigen parking beschikt over 11 polyvalente zalen die uiterst geschikt zijn voor alle evenementen. De site in zijn totaliteit kan activiteiten aan tot 2000 personen.

Unieke locatie in Kortrijk - Sandton Hotel Broel

Unieke locatie in Kortrijk - Sandton Hotel Broel Sandton Hotel Broel - Unieke locatie in Kortrijk. In Kortrijk aan de oever van rivier de Leie en tegenover de vroegere wachttorens van deze Belgische designstad ligt Sandton Hotel Broel. Een unieke locatie, want vanuit het hotel wandelt u zo over de brug naar de gezellige binnenstad.

Unieke incentive Locatie Oudenaarde - Bowling Stones

Unieke incentive Locatie Oudenaarde - Bowling Stones Bowling Stones - Unieke incentive Locatie Oudenaarde De groep Bowling Stones, samen goed voor 148 modern uitgeruste bowlingbanen, staat garant voor een geslaagde uitstap. Discobowling, Fluobowling, Kidsparties, Pools…

Unieke locatie aan de Kust - Hotel Cosmopolite

Unieke locatie aan de Kust - Hotel Cosmopolite Hotel Cosmopolite - Unieke locatie aan de Kust Hotel Cosmopolite is een begrip geworden aan de Belgische kust. Dit luxehotel staat garant voor een geslaagde vakantie aan zee. Het ligt op 80 meter van het strand, aan het begin van de prachtige winkelstraat. U wordt er hartelijk...

Unieke locatie in Blankenberge - Beach Palace Hotel

Unieke locatie in Blankenberge - Beach Palace Hotel Beach Palace Hotel - Unieke locatie in Blankenberge. De ligging van dit 4-sterrenhotel is aanlokkelijk: pal op de Zeedijk en op een boogscheut van jachthaven en casino. Een beautyfarm met parelbad, belevingsdouches en relaxruimte vulden het zwembad en hammam-complex aan.

Unieke Locatie in Blankenberge - Belgium Pier Blankenberge

Unieke Locatie in Blankenberge - Belgium Pier Blankenberge Belgium Pier Blankenberge - Unieke Locatie in Blankenberge. Uw ‘bedrijfsevenement’ 365 meter op zee. Belgium Pier – Zeedijk Blankenberge. “Een complete service aan bedrijven en organisaties op een inspirerende locatie.”

Unieke Vergaderlocatie Roeselare - Hotel Mercure Roeselare

Unieke Vergaderlocatie Roeselare - Hotel Mercure Roeselare Hotel Mercure Roeselare - Unieke Vergaderlocatie Roeselare Het gloednieuwe hotel Mercure, centraal gelegen in West-Vlaanderen voorziet u van de beste service en een uitgebreide keuze diensten op een zeer toegankelijke locatie. Het hotel is ideaal voor zowel business als leisure gasten.

Vergaderruimte in Kortrijk - CREALAB

Vergaderruimte in Kortrijk - CREALAB CREALAB - Vergaderruimte in Kortrijk CREALAB is een multifunctionele en inspirerende ruimte. Vergelijk het met een laboratorium, waarin nieuwe ideeën opborrelen waarmee je innovatieve producten, diensten of strategieën bedenkt...

Unieke locaties West-Vlaanderen

Uitgebreid zoeken
Maak kennis met de eventfaciliteiten van de Bourla Schouwburg 26/2/2015

In de evenementenwereld heeft het Felix Pakhuis ondertussen naam en faam verworven als locatie voor private en professionele aangelegenheden.

Boek nu uw seminarie aan zee 26/2/2015

U organiseert binnenkort een seminarie of een feest?