Het laatste nieuws

Na de succesvolle overname van 5 jaar geleden door Stefan De Cleene blijft FOODstories maar groeien! Dankzij hun ervaren sales & management team (Bart Vrancken en Emilio Wirtz) alsook een “sterrenwaardig” keukenteam blijft FOODstories scoren.

Met partners als exclusieve toplocaties zoals het Atomium, La Villa Empain, Kasteel Cleydael, Duvel Dépot en vele andere blijft FOODstories zijn steeds wederkerende klanten én nieuwe klanten stevig in de watten leggen.

Met positieve referenties van klanten zoals Delvaux, Deloitte, L’Oréal, PMV, De Persgroep, Deutsche Bank, Allen & Overy, Multipharma,… blijft het vertrouwen groeien en legt FOODstories de lat steeds hoger.

Ook deze zomer blijft FOODstories niet stilzitten. Met gastronomische barbecues ‘aan huis’ aan democratische prijzen geven ze naast de bedrijven ook de kans aan particulieren om de finesse, het niveau en de professionaliteit van FOODstories te ervaren.

FOODstories is de partner bij uitstek en kijkt reikhalzend uit om samen met zijn klanten uitdagende events in elkaar te steken op iedere locatie.

Meer info over de locaties, positieve referenties of de gastronomische barbecues op www.foodstories.be of op social media (FOODstories.be)

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Kwaliteitscatering – Foodstories