Voor al uw seminaries en bedrijfsfeesten van 10 tot 700 personen!

Het Witte Paard Hotels & Events is al 80 jaar gekend voor topentertainment aan de Vlaamse Kust. Sinds enkele jaren hebben we veel meer te bieden dan enkel amusement. Het unieke aan Het Witte Paard Hotels & Events is dat er naast een avondje vertier ook groepen tot 250 personen kunnen logeren en dineren. Bovendien stellen we 4 feestlocaties, met capaciteit van 100 tot 700 personen per zaal, ter beschikking voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, bal of andere aangelegenheden.

De zaal in Het Witte Paard geeft u een uitzonderlijke, authentieke sfeer en decor. De 3 zalen in het casino van Blankenberge worden op ieder zijn noden en wensen afgesteld. Wij verzekeren u van professionele klank, licht en een LED-wall van 60m² om de persoonlijke content over te brengen aan de aanwezigen.

In onze 3 viersterrenhotels Pantheon Palace, Saint Sauveur en Aazaert –allemaal op een boogscheut van elkaar verwijderd in de Langestraat– staat ons team dag en nacht klaar om aan al uw wensen te voldoen. Het Witte Paard Hotels & Events biedt u zijn, ondertussen welbekende, complete en uitstekende Lanson champagne-ontbijtbuffet aan in al zijn hotels!

Ons gastronomisch restaurant Starckx en het restaurant in Aazaert serveren dan weer uitstekende en verfijnde kookkunst, steeds met de beste en verse ingrediënten van elk seizoen.

Tot slot zorgen onze 6 seminarieruimtes verspreid over de 3 hotels ervoor dat we groepen tot 250 personen professioneel kunnen voorzien van alle benodigdheden voor een succesvol seminarie. Denk maar aan een flipchart, WIFI, projector, airco en elektrische verduisteringsgordijnen. Een koffiepauze met aangepaste snacks zorgt voor een vlot en aangenaam verloop. Dankzij onze eigen taxidienst kunnen we hotelgasten, zakenpartners en bezoekers van de shows veilig ter plaatse brengen.  We werken samen met externe partijen om u als groep de gewenste ontspanningsactiviteiten te bezorgen.

Bekijk onze Presentatie